Geen producten (0)

Parenclubs in Nederland en België

Parenclubs in Nederland en België

Parenclubs, ook wel swingerclubs of seksclubs genoemd, zijn formele of informele groepen die seksgerelateerde activiteiten organiseren, of locaties waar bezoekers seksuele handelingen kunnen verrichten met andere bezoekers. Een parenclub verschilt van een bordeel doordat bezoekers van een seksclub weliswaar een toegangsprijs of een jaarlijkse contributie betalen, maar ze alleen de mogelijkheid hebben om seks te hebben met andere bezoekers, niet met sekswerkers. Dit is een lijst van alle parenclubs in Nederland.

Parenclubs in Nederland

Er zijn ongeveer 20 parenclubs in Nederland. Deze clubs voor swingers zijn te vinden in Noord Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Groningen, Zeeland en Friesland.

Parenclubs Noord-Holland

Een overzicht van alle parenclubs in Noord-Holland.

Parenclub Fata Morgana in Muiden

Parenclub Fata Morgana in het Noord-Hollandse Muiden is één van de grootste parenclubs van de Benelux. De club bestaat al tientallen jaren en begon als een soort kloon van Fun4two, maar heeft inmiddels een eigen imago en een trouwe supporters fanclub, want de club heeft enorm veel te bieden.

Er komen niet alleen veel mensen uit heel Nederland. Ook bij veel buitenlandse swingers is deze swingers club zeer geliefd, onder andere vanwege de gezellige en open sfeer, de gastvrijheid en de hoeveelheid ruimte die je ter beschikking staat. 

Parenclub Monique in Wieringerwerf

Ook deze parenclub verdient het om zo snel mogelijk bezocht te worden. Ze zijn gevestigd helemaal in de kop van Noord-Holland in Wieringerwerf. Ondanks de moeilijke tijden en teruglopende bezoekers in de parenclubs, is club Monique altijd overeind gebleven en ook in 2021 nog altijd onverminderd populair.

Dit komt mede omdat zij goed luisteren naar de wensen van de klant en het beleid en concept daarop continu aanpassen. Dit uit zich onder andere in gastvrij personeel, allerlei thema-avonden en tevens door een zeer betaalbare toegangsprijs te hanteren.

Mocht je hier nog nooit zijn geweest dan kunnen we je een bezoek aan deze club van harte aanbevelen.

Parenclub Paradise in Amsterdam

Ook Amsterdam moet uiteraard zijn eigen parenclub hebben. Parenclub Paradise in Amsterdam-Noord heeft voor de schrijvers van deze pagina een speciale betekenis. Het was namelijk heel lang geleden de eerste swingers club die wij ooit bezochten en wij keken onze ogen uit, zoiets hadden wij nooit gezien. Het concept van Paradise is in de loop der jaren wel gewijzigd.

Voorheen werden er voornamelijk alleen stellen toegelaten. Inmiddels zijn op de meeste dagen van de week ook singles welkom. Qua opzet van de club is er in de loop van de jaren weinig veranderd. 

Het is nog steeds een gezellige club waar je heel gemakkelijk contact maakt, onder andere in de lekkere sauna’s en het fijne zwembad(je) waar je samen met je partner en eventuele nieuwe vrienden lekker naakt kan zwemmen en meer.

Erotisch Café SamePlace Amsterdam

Sameplace in Amsterdam is een kruising tussen een erotisch café en een parenclub. Door het alleen als een erotisch café te bestempelen, zouden we dit establishment tekort doen want je kan er meer dan alleen aan de bar hangen.  Er zijn namelijk ook intieme zithoeken en lighoeken, een dark room en er is zelfs een afsluitbare ruimte en tevens een ruimte voor SM liefhebbers.

Ook de gloryhole is populair onder de bezoekers. Dit café annex swingers club is zowel voor beginnende swingers als voor de meer ervaren partnerruil liefhebbers een goede plek om te vertoeven.

Naast stellen zijn ook singles hier van harte welkom en is het een mooie en geschikte locatie om eenvoudig leuke contacten op te doen voor erotisch plezier.

Parenclub Zuid-Holland

Een overzicht van alle parenclubs in Zuid-Holland.

Parenclub Fun4Two in Moordrecht

Parenclub Fun4Two is gevestigd in een monumentaal pand in Moordrecht en is één van de grootste en bekendste parenclubs. Tijdens een bezoek aan deze club zul je dan ook veel swingers uit het buitenland ontmoeten, die al dan niet speciaal naar Nederland zijn gekomen voor Fun. Altijd leuk voor de sfeer.

Het is dan ook erg aan te raden om voorafgaand aan een bezoek aan de parenclub te reserveren om te voorkomen dat je bij de deur teruggestuurd wordt omdat het te druk is.

Fun4Two is alleen toegankelijk voor paren en voor single vrouwen. Single mannen worden toegelaten uitsluitend tijdens speciale thema avonden. Reserveren kun je snel en gemakkelijk middels de reserveringsknop op de website of telefonisch. Voor zaterdag avond is reserveren overigens verplicht. Nieuwe leden dienen zich eerst te registreren alvorens te kunnen reserveren en dat gaat ook snel via de website. Je kunt je natuurlijk ook bij de deur registreren, maar dan moet je rekening houden met lange wachttijd waarbij 50 minuten in de rij staan geen uitzondering is.

De prijzen zijn all-inclusive, dus alle voorzieningen zoals drankjes, eten, condooms, gebruik handdoeken etc. zijn bij de prijs inbegrepen.

Vaak worden thema avonden georganiseerd, die zeer goed bezocht worden. Houd daarvoor de parenclub website in de gaten, ook om rekening te kunnen houden met de dress code. Aan de deur wordt er zeker naar gekeken.

Fun4Two in Zuid-Holland geniet niet voor niets een grote bekendheid. De sfeer in de club is erotisch en opwindend en het gehalte actieve gasten is zeer hoog. De bezoekers weten waarvoor ze hier zijn en dat zie je ook terug in de sexy outfits en de sfeer. Ook zijn de voorzieningen van de parenclub zijn zeer uitgebreid. Aan de grote bar en de ruime dansvloer kun je alvast in de mood komen. Het uitgebreide koud en warm buffet is overigens ook uitgebreid en heerlijk. Boven vind je de open en gesloten speelruimtes, alsmede een orgiezolder en een darkroom. Relaxen kan uitstekend in het uitgebreide saunacomplex.

Wanneer het weer het toelaat kun je maximaal genieten in de tuin, waar je ook een groot zwembad vindt.

Als je als swingers-stel in Nederland Fun4Two nog niet bezocht hebt, dan moet je dat tenminste één keer in je (swingers)leven gedaan hebben, al is het om daarover mee te kunnen praten. Als je parenclubs leuk vindt, dan is er een grote kans dat het niet bij één keer blijft.

Parenclubs Noord-Brabant

Een overzicht van alle parenclubs in Noord-Brabant.

Parenclub Ultimate Dream in Beek en Donk

Parenclub Ultimate Dream is vrij nieuw met als gevolg dat de club een moderne en stijlvolle inrichting heeft. De sfeer is gezellig en onbedwongen en dankzij de laagdrempeligheid van deze swingers club kun je er vrij gemakkelijk contact leggen met andere gasten. Ultimate Dream is gericht op stellen en alleengaande mannen hebben toegang uitsluitend op bepaalde thema-avonden. De thema-avonden kun je vinden op de website van Ultimate Dream.

Er wordt van je verwacht dat je al bij aankomst een uitgangsoutfit aan hebt en deze regel heeft vast bijgedragen aan de erotische ambiance wat binnen de swingers club heerst. Vanaf 22.30 uur geldt overigens dresscode sexy, dat wil zeggen lingerie.

Parenclub Ultimate Dream beschikt onder meer over twee grote whirlpools met sfeerverlichting en meerdere speelkamers alsmede over BDSM-voorzieningen.

Parenclub Mystique in Rucphen

Parenclub Mystique bestaat al een hele tijd en we kunnen inmiddels vaststellen dat het een vrij goed gevestigde naam is geworden in swingers land. De parenclub is stijlvol en luxueus ingericht. Ook wordt er gehecht aan de naleving van de gedragscode, wat een positieve uitwerking heeft op de sfeer in de club. De sfeer kan zich het beste laten omschrijven als gezellig, vriendelijk en een mengeling van erotische knusheid. Ook het personeel van de parenclub Mystique is erg vriendelijk en zorgzaam.

Om 22.30 uur gaat de ero dresscode in en dat betekent dat de dames én heren tot hun sexy lingerie moeten strippen. De meeste heren dragen overigens een boxershort.

Regelmatig organiseert parenclub Mystique de Foxy probeeravond voor beginnende swinger stellen. De beginnende swingers krijgen dan extra aandacht en worden in contact gebracht met elkaar. Als deze stellen om 22.30 uur nog steeds niet uit de kleren durven en de club verlaten, dan krijgen ze 25 euro terug. Door de onbedwongen en sexy ambiance is de kans erg klein dat het zover komt.

Parenclubs Limburg

Parenclub Kasteel Waterloo in Beesel

Erotiek krijgt een extra dimensie met een snufje mystiek in Kasteel Waterloo. Dankzij de gezellige en ongedwongen sfeer én de inspirerende ambiance voelen zowel beginnende als ervaren swingers zich snel thuis in deze parenclub. Alleengaande mannen worden uitsluitend toegelaten op bepaalde dagen zoals tijdens de Nymf party’s (bijna wekelijks) en de Nude Party’s (op vrijdag). Voor beginnende swingers zijn de 1ste en 3de zaterdag van de maand bijzonder geschikt voor een kennismaking met deze ‘doeners’ parenclub, omdat deze dagen extra relaxt zijn.

De lingerie dresscode gaat in Kasteel Waterloo in direct na aankomst met uitzondering van de Nude Party’s.

Parenclub Pleasure2Gether in Sittard-Geleen

Parenclub Pleasure2Gether is een vrij kleinschalige parenclub als je gewend bent aan de grote parenclubs zoals Fun4Two en Fata Morgana. Maar juist deze kleinschaligheid heeft bijgedragen aan de erotisch intieme sfeer, waar gemakkelijk contacten gelegd kunnen worden. Door de laagdrempeligheid is deze parenclub ook bijzonder geschikt voor beginnende swinger stellen.

Pleasure2Gether organiseert regelmatig thema-avonden en andere erotische events. Vooral de BDSM events worden erg druk bezocht.

In Pleasure2Gether zijn ook alleengaande vrouwen én mannen welkom en de minimumleeftijd voor deze parenclub is 21 jaar. Van tevoren reserveren is meestal niet nodig met uitzondering van bepaalde thema-avonden.

Parenclub Devils and Angels in Susteren

Parenclub Devils and Angels is een gezellige en sfeervolle parenclub met uitgebreide voorzieningen zoals sauna en hot tub gedurende het hele jaar, en een zwembad en jacuzzi gedurende de zomermaanden. In het weekend draait er altijd een DJ bij wie je ook verzoeknummers kunt aanvragen. De lingerie dresscode gaat gelijk in na aankomst in de club.

De eerste zaterdag van de maand is een ‘drempelvrees-avond’ en dan gaat de dresscode vanaf 22.30 uur in. Voor beginnende swingers is deze avond perfect om de sfeer van de club in eigen tempo in zich op te nemen voordat ze zich moeten omkleden.

Parenclub De Zaar in Venlo

Parenclub De Zaar is één van de oudste swinger clubs in Nederland en staat ook bekend als Landgoed de Zaar. Hoewel de inrichting een wat gedateerde uitstraling heeft vergeleken bij de luxere clubs, beschikt de club over uitgebreide voorzieningen zoals intieme zithoeken, sauna, spiegelkamers en meerdere speelruimten.

Ook organiseert de club vaak thema-avonden en events zoals sex party’s en gangbang avonden.

In De Zaar zijn naast stellen en alleengaande vrouwen ook alleengaande mannen welkom. De club beschikt over een eigen beveiligde parkeerplaats.

Parenclub Flevoland

Parenclub Partyplayers in Lelystad

Parenclub Partyplayers heeft een centrale ligging en is daarom makkelijk te bereiken voor bezoekers uit ander provincies. De meeste swingers zullen de Partyplayers kennen van de kinky party’s genaamd Kinky Paradise, die deze parenclub al vele jaren organiseert en die bijzonder druk bezocht worden. Niet zo gek gezien de gezelligheid en de aparte sfeer die er heerst.

De parenclub zelf kent naast een erotische ambiance ook een gezellige en relaxte sfeer, waardoor het geschikt is voor zowel een beginnend swinger stel als ook voor swingers met ervaring.

Partyplayers beschikt over veel voorzieningen en faciliteiten, zoals tientallen speelkamers, een darkroom, jacuzzi, een groot zwembad, sauna en een uitgebreide BDSM omgeving.

In de parenclub Partyplayers kunnen liefhebbers van BDSM vrijwel alle vormen van BDSM uitoefenen. Ook is er elke 4de zondag van de maand een Try and Play dag, waar je gemakkelijk contacten kunt leggen met andere BDSM-beofenaars. De Try and Play dag is ook bij uitstek geschikt voor paren die in een veilige omgeving kennis willen maken met de BDSM wereld.

Parenclubs Gelderland

Parenclub de Swingers Oase in Ammerzoden

Parenclub Swingers Oase is een middelgrote swingers club, die goed bereikbaar is niet alleen met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Swingers Oase kan beschouwd worden als een ‘doeners’ club, maar dat laat onverlet dat beginnende swingers zich ook snel thuis voelen in de club dankzij de gezellige en relaxte sfeer die er heerst. Contacten leggen met andere gasten gaat dan ook vanzelf als je je er open voor stelt.

Aanmelden vooraf is aan te bevelen om onplezierige verassingen te voorkomen aan de deur. Aanmelden gaat gemakkelijk via whatsapp: 06-30351333.

Hoewel parenclub Swingers Oase minder groot is dan andere clubs, scoort de club erg goed op gebied van voorzieningen met onder meer veel thema speelkamers, sauna, darkroom en loungeplekken.

Ook organiseert de parenclub regelmatig verschillende events en thema-avonden.

Parenclub Wilpenhof in Wilp

Parenclub Wilpenhof is gevestigd in de Gelderse Wilp en werd in 2008 door de nieuwe eigenaren volledig herbouwd. Aan de recente verbouwing heeft de parenclub een eigentijdse en sfeervolle inrichting te danken. Wilpenhof is een ‘doeners’ parenclub, maar ook uitstekend geschikt voor beginnende swingers door de gezellige en ontspannen sfeer waardoor het gemakkelijk contacten gelegd kunnen worden. Regelmatig worden er thema-avonden en events georganiseerd,

In parenclub Wilpenhof zijn er zowel stellen als alleengaande vrouwen én mannen welkom. Er wordt wel gelet op een evenredige verdeling tussen swingers en alleengaande mannen, daarom dienen alleengaande mannen van tevoren te reserveren.

Parenclub Le Baron in Heerewaarden

Club Le Baron is een parenclub met een bijzonder concept en richt zich vooral op hetero mannen. Stellen en alleengaande vrouwen zijn echter ook van harte welkom en genieten meestal van gratis entree, terwijl de entreeprijs voor single mannen 75 euro bedraagt. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar zijn zeer vriendelijk geprijsd.
Een ander punt waarop parenclub Le Baron zich onderscheidt van andere parenclubs is de dresscode, want er is geen dresscode. Dat maakt deze club ook zeer geschikt voor een ongepland bezoek.
De parenclub is geschikt voor mensen met uiteenlopende fetisjen.

Parenclub Drenthe

Parenclub Eroroma Zwinderen

Parenclub Eroroma is één van de grootste parenclubs in Noord-Nederland. De club heeft een eigentijdse en sfeervolle inrichting. Door de gastvrije sfeer en de laagdrempeligheid is Eroroma zeer geschikt voor zowel ervaren swingers als voor beginnende swingers, die nog bezig zijn met het verkennen van de lifestyle.

Ook qua voorzieningen scoort Eroroma goed met een grote bar en dansvloer, meerdere loungeruimten en speelkamers, een darkroom en een SM-room. Ontspannen kan in het grote bubbelbad of in de buiten jacuzzi als het weer het toelaat.

De parenclub heeft voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en je hoeft niet van tevoren te reserveren. Er worden geen creditcards geaccepteerd en je kunt betalen per pin of contant.

Parenclubs in België

Er zijn ongeveer 17 parenclubs in België. Deze clubs voor swingers zijn te vinden in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Luik en Brabant.

The Climax Balen

Parenclub The Climax is gevestigd in de Belgische Balen, in de provincie Antwerpen. Terwijl afgelopen jaren een redelijk groot aantal parenclubs de deuren heeft gesloten, heeft The Climax in 2019 de deuren voor het eerst geopend op de locatie waar vroeger de swingers club Gercellinos was gevestigd.

Gisela en Benny, de eigenaren van de nieuwe club, zijn het avontuur aangegaan met een heel duidelijk concept in hun gedachten: een moderne, stijlvolle swingers club met aandacht voor detail en events die je nog lang bij zullen blijven.
Hun ambitie is goed zichtbaar zodra je de parenclub betreedt: een moderne, stijlvolle parenclub met een erotische ambiance.

De prijzen zijn all-inclusive en kunnen afwijken van de normale prijs op sommige thema-avonden. Raadpleeg daarom de eventagenda op hun website vóór een bezoek aan de club. Naast stellen zijn ook alleengaande vrouwen en mannen welkom, met uitzondering van de zaterdag wanneer alleenstaande mannen uitsluitend toegang hebben tot de swingers club samen met een koppel, als een trio dus.

Parenclub Eroxx Balen

Parenclub Eroxx ligt in het Belgische Balen in de regio Antwerpen. Ondanks de ligging pal in het centrum van Balen is er een goede afscherming van de buitenwereld zodat men geheel discreet naar binnen kan.
Eroxx is één van de meest luxe swingers clubs in Europa. De eigenaren van de club hebben zelf een groot aantal clubs in heel Europa bezocht en hadden een heel goed beeld van wat een parenclub nodig heeft om bij de top te horen. Dat is ze goed gelukt.

Van tevoren reserveren hoeft niet, maar het is wel aan te raden voor de grote events.
De prijzen zijn all-in, dus inclusief alle drank en buffet. Een uitzondering hierop is de champagne die wel tegen zeer vriendelijke prijzen beschikbaar is.

Naast koppels verwelkomt Eroxx ook alleengaande vrouwen en mannen. Op zaterdag worden mannen echter niet alleen toelaten, maar wel samen met een stel en onder voorwaarden. Eén van de voorwaarden is dat de man de relaxruimten en ero zones niet alleen betreedt, maar altijd in gezelschap van de koppel waarmee hij binnen is gekomen.

De swingers club beschikt over een eigen grote parkeerplaats. Als je na een bezoek aan Eroxx niet meer wilt rijden, kun je een kamer huren bij een hotel in de buurt voor een speciale prijs. Er is een speciale shuttle service tussen het hotel en de swingers club.

Parenclub Acanthus Harelbeke

Acanthus is één van de grootste en meest drukbezochte parenclubs in België en is gevestigd in Harelbeke, provincie West-Vlaanderen. Na talloze renovaties en vernieuwingen is de swingers club ook één van de meest luxe parenclubs geworden. Acanthus heeft een heel divers publiek, maar het jonger publiek domineert in aantallen.
In Acanthus zijn zowel stellen als alleenstaande vrouwen en single mannen welkom. Een uitzondering hierop is de zaterdag, wanneer uitsluitend koppels en alleengaande vrouwen worden toegelaten.

Omdat de parenclub zo groot is en zoveel en diverse voorzieningen heeft, heeft Acanthus voor iedereen wat wils. Naast specifieke thema-avonden hebben de avonden ook een specifieke sfeer. Gasten die graag een avondje dansen willen met wat extra erbij kunnen de parenclub het beste op vrijdag bezoeken. De zaterdag is voor koppels; de sfeer is flirterig en vrouwen staan dan centraal. Als je een meer ‘actiegerichte’ avond wilt, dan is maandagavond jouw avond.

Er is vooraf geen reservering nodig. Bij een eerste bezoek moet je wel een lidkaart aanschaffen. Deze kost 20 euro en is 1 jaar geldig. De prijzen zijn all-in, dus inclusief het buffet, alle drankjes en het gebruik van alle faciliteiten.

Club Divine Brecht

Club Divine is een parenclub in de Belgische Brecht, regio Antwerpen op een afstand van ca. 20 minuten rijden bij Breda vandaan. Club Divine stond eerder bekend als Club Exotica.

Deze swingers club is modern en stijlvol, en de nieuwe eigenaren hebben recentelijk een hele reeks verbeteringen doorgevoerd. Tel hierbij op de erotische ambiance en de enthousiaste service, en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagd swingers uitje.

Club Divine verwelkomt zowel stellen als alleenstaande vrouwen en single mannen. Bij aankomst in de club dient men zich te kunnen legitimeren. Ook is het (eenmalig) aanschaffen van een ledenkaart à 10 euro verplicht. Dit kan bij de deur tijdens het eerste bezoek aan Parenclub Divine.

Parenclub Only4you Fontaine-Valmont

Only4you is een parenclub in het Brusselse Fontaine-Valmont, provincie Henegouwen en is de zusterclub van parenclub Mi-Noi. Deze swingers club is een mooie mix van erotische discotheek, parenclub, zon, strand en water. Zeker in de zomermaanden staat een bezoek aan Only4you garant voor een heus vakantiegevoel. Luxe, erotische ambiance en uitgebreide voorzieningen zijn de kenmerken van Only4you.

De parenclub hanteert een minimumleeftijd van 23 jaar, gasten jonger dan 23 jaar worden dus niet toegelaten en mochten nog even wachten tot ze zo oud zijn.
Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden en dat kun je doen via de website. Bij het eerste bezoek aan Only4You dien je een lidkaart à 15 euro aan te schaffen. Hiervoor heb je een identiteitsbewijs nodig en die lidkaart is één jaar geldig. Er kan alleen betaald worden contant of met Visa of Mastercard. Maestro wordt niet geaccepteerd. Alle prijzen zijn all-in, dus inclusief drank, buffet en het gebruik van alle faciliteiten.

De parenclub verwelkomt zowel stellen als alleenstaande vrouwen en mannen met uitzondering van zaterdag, welke een koppeldag is. Op zaterdag worden alleen stellen en vrouwen toegelaten.

Parenclub Shivaz Gent

Parenclub Shivaz is gevestigd aan de rand van de Belgische Gent en is een mix tussen erotische sauna en swingers club. De parenclub heeft met zorgvuldig uitgekozen design meubelen een moderne en tegelijkertijd knusse uitstraling weten te creëren.

De nadruk ligt vooral op koppels. Alleenstaanden worden alleen op vrijdag en zondag toegelaten en uitsluitend op uitnodiging van en koppel. Op de overige dagen worden alleen koppels toegelaten.

De dresscode is lingerie, maar in het wellness gedeelte en de Shivaz sauna is naakt verplicht. Van tevoren reserveren hoeft niet, maar wel aan te raden. Zeker als alleenstaande is het raadzaam om vooraf een reservering te maken, als je niet aan de deur voor verrassingen wilt staan.

Club New Riddershof Hamme

Club New Riddershof is een parenclub in het Belgische Hamme, in provincie Oost-Vlaanderen. New Riddershof ligt op een domein in een erg mooie, landelijke omgeving tussen Gent, Antwerpen en Brussel en biedt veel privacy. Hoewel de club niet zo bekend is in Nederland, bestaat de club inmiddels toch al ruim 40 jaar en dat is veel meer dan de gemiddelde leeftijd van een swingers club.

Deze club voor swingers verwelkomt zowel stellen als alleengaande vrouwen en mannen. Een uitzondering hierop is elke eerste zaterdag van de maand, wanneer uitsluitend koppels toegelaten worden. Contacten worden hier makkelijk gelegd en dat maakt deze parenclub geschikt voor zowel beginnende swingers als voor swingers met ervaring.

Van tevoren reserveren is niet verplicht. Betalen aan de deur kan alleen contant en je dient een identiteitsbewijs bij je te hebben. De prijs is all-inclusive, dus alle drankjes, het buffet en het gebruik van de voorzieningen is inbegrepen in de toegangsprijs.

Dresscode is lingerie, met uitzondering van donderdag, de Nudist Night. Op donderdag is de dresscode naakt en de dresscode gaat in om 21.00 uur.

Parenclub Cap Hot Menen

Parenclub Cap Hot is een parenclub in het Belgische Menen in de provincie West-Vlaanderen dichtbij de Franse grens. Deze swingers club is vooral bekend bij de Franstalige swingers. Als je voor de deur van de club staat, krijg je de indruk dat het om een kleine club gaat. Maar als je eenmaal de club gaat verkennen, dan verbaas je je over de ruimtelijkheid van de club en de grootte van de speelkamers.

In Cap Hot zijn zowel stellen als alleengaande vrouwen en mannen welkom. Alleenstaande mannen kan de toegang wel ontzegd worden, als er al te veel alleenstaande mannen binnen zijn in relatie tot het aantal koppels. Het publiek is vrij jong. Bij een eerste bezoek is het aanschaffen van een lidkaart verplicht, de lidkaart is gratis. Bij elk bezoek moet je een identiteitsbewijs kunnen tonen. Je kunt er alleen contant betalen. De entreeprijzen zijn niet all-in. Naast een zeer bescheiden entreetarief (incl. 4 gratis drankjes) moet je dus ook je (overige) consumpties betalen.

De dresscode voor de dansvloer is sexy en voor de rest van de parenclub wordt dresscode lingerie gehanteerd.

Club 7Sins Maaseik

Club 7Sins (Spreek uit als Seven Sins) is een parenclub in Maaseik in de Belgische provincie Limburg en net over de Nederlandse grens. Erotic Palace 7Sins kan het beste omschreven worden als een combinatie tussen een erotische discotheek en een parenclub. De swingers club is modern en verzorgd en heeft een onbedwongen en gezellige sfeer.

De dresscode is sexy, stijlvol en opwindend. Voor dames betekent dit over het algemeen een sexy jurkje en sexy lingerie, en voor de heren is dit een boxershort. De meeste gasten hebben ook schoeisel aan. De dresscode gaat in om 22.30 uur.

Bij 7 Sins zijn zowel koppels als alleengaande vrouwen en mannen welkom. Uitzonderingen hierop zijn de zaterdagavond en de Couples Only avonden, wanneer alleengaande mannen geen toegang hebben tot de club. Van tevoren reserveren is niet verplicht, maar zeker wel handig op avonden waarop bekende DJ’s draaien. Check daarom even de agenda van de parenclub. De prijzen zijn all-in, dus inclusief drank, warm en koud buffet en snacks.

Club Amai Meer

Club Amai is een parenclub in het Belgische Meer in provincie Antwerpen. Parenclub Amai is één van de swinger clubs die gericht zijn op de interactie tussen koppels en single mannen en tussen seksueel actieve vrouwen en alleengaande mannen. Trouw aan hun concept verwelkomen ze dus uitsluitend stellen die op zoek zijn naar een alleenstaande man en daar zijn ze duidelijk in. Zo voorkomen ze teleurstellingen bij zowel de stellen als bij de alleengaande heren. Het personeel zorgt wel dat er een goede verhouding blijft tussen stellen en alleengaande gasten. En van de alleengaande mannen wordt een verzorgd voorkomen én respectvol gedrag verwacht. Op deze manier wordt een gezellige avond voor iedereen gewaarborgd.

De dresscode is sexy of naakt en gaat in gelijk na binnenkomst. In de praktijk betekent dit voor dames sexy lingerie of sexy clubwear en voor mannen een boxershort of naakt.

Club Goesting De Klinge

Club Goesting is een parenclub in het Belgische Klinge net over de grens in Oost-Vlaanderen. Goesting is wat je een echte ‘doeners’ parenclub noemt. Ze winden er zelf ook geen doekjes om: Club Goesting is er niet voor het doorsnee swingers paar die hoofdzakelijk op zoek is naar plezier met andere koppels, maar voor de swingers die plezier willen beleven met de alleengaande mannen die de club bezoeken. Goesting is geen club voor stellen die zo goed als de hele avond op de dansvloer doorbrengen, maar voor stellen die seksueel actief zijn met single heren. Zij voeren daar ook een actief beleid in.

Van tevoren reserveren is niet verplicht. Een legitimatiebewijs is wel verplicht. Je kunt aan de deur uitsluitend contant betalen.

De dresscode is sexy: sexy jurkje, sexy lingerie of naakt. De dresscode gaat in direct na aankomst.

New Omega Club Oostkamp

Omega Club is gevestigd in de Belgische Oostkamp in de provincie Oost-Vlaanderen. New Omega Club is een zogenaamde ‘doeners’ swingers club en dat wil zeggen dat het verplicht is om actief mee te doen. Ook is deze parenclub geen stel-zoekt-stel club, maar een club waar stellen of vrouwen op zoek zijn naar alleengaande mannen. Al bijna 20 jaar is de parenclub Omega trouw aan dit concept en stellen die op zoek zijn naar stellen hoeven deze swingers club niet te bezoeken. Daar is de club simpelweg niet voor bedoeld en dat geven ze zelf dan ook aan op de site. De sfeer in de club is warm en gezellig.

De dresscode is sexy lingerie en gaat in bij aankomst. Op nudisten party’s is de dresscode naakt.

Vooraf reserveren hoeft niet. Bij je eerste bezoek moet je een lidkaart à 20 euro aanschaffen. De lidkaart is 1 jaar geldig.

Parenclub Bornedries Sint-Truiden

Parenclub Bornedries ligt in Sint-Truiden in de Belgische provincie Limburg en is één van de grootste swingers clubs in België.

Het voorzieningen niveau is hoog en de parenclub heeft een luxe en erotische uitstraling. De sfeer is onbedwongen en gezellig met een publiek in alle leeftijden en alle soorten.

Parenclub Bornedries verwelkomt zowel stellen als alleengaande vrouwen en mannen, met uitzondering van de zaterdagavond die uitsluitend bestemd is koppels en wanneer alleengaande mannen dus helaas geen toegang hebben tot de club. Op andere avonden zijn we single mannen zeker wel welkom maar er wordt bij de deur wel gekeken naar de verhouding tussen stellen en alleenstaande mannen. Het kan daarom voorkomen dat mannen geweigerd worden als die verhouding scheef komt te staan. Van te voren reserveren is niet verplicht. De prijzen zijn all-in, dus inclusief drank, warm en koud buffet en het gebruik van alle faciliteiten. Bij je eerste bezoek krijg je een lidkaart, maar die kaart is bij Bornedries helemaal gratis.

Parenclub Mi-Noi Pecq

Parenclub Mi-Noï (vaak geschreven als Mi-Noi) is gevestigd in het Belgische Pecq, in de provincie Henegouwen en is de zusterclub van parenclub Only4You. De Mi-Noï club is een begrip in de Belgische swingers wereld, maar ook in Nederland staat de parenclub goed bekend. Ondanks de luxueuze, erotisch beladen sfeer heeft de club ook de reputatie van een cosy parenclub waar snel contacten gelegd kunnen worden.

In Mi-Noi zijn niet alleen stellen, maar ook alleengaande vrouwen én mannen welkom. Met uitzondering van zaterdag wanneer alleengaande mannen niet toegelaten worden in de swingersclub. De minimumleeftijd voor Mi-Noï is 21 jaar, als je jonger dan 21 jaar bent, zul je niet binnen geraken.

Hoewel een reservering niet verplicht is, is het wel raadzaam om van te voren te reserveren om niet voor verrassingen te staan. Reserveren kan via de website van de club. Bij jouw eerste bezoek aan club Mi-Noï moet je ook een lidkaart aanschaffen à 15 euro. De lidkaart is één jaar geldig. Behalve entreegeld hoe je niets meer te betalen, omdat alles all-inclusive is. Het entreegeld (+ lidkaart bij je eerste keer) betaal je contant of met een Visa of Mastercard. Maestro wordt niet geaccepteerd.

Parenclub Villa 21 Geel

Villa 21 is een parenclub in het Belgische Geel in regio Antwerpen. Hoewel Villa 21 geen bijzonder grote club is qua oppervlakte, is de parenclub groots in sfeer en gezelligheid. Ook is deze parenclub een doeners club, die geschikt is voor zowel ervaren swingers als voor beginners in deze lifestyle. Zijn jullie beginnende swingers met geen clubervaring? Dan is Villa21 bij uitstek geschikt om kennis te maken met de wereld achter de gesloten deuren van de parenclubs. Door de gemoedelijke en gezellige sfeer, kun je daar gemakkelijk contact legen met andere bezoekers.

De parenclub verwelkomt stellen, maar ook single dames en heren die op zoek zijn naar erotiek. De club werkt niet met betaalde pornosterren. En hoewel de parenclub een doeners club is, is seks natuurlijk nooit verplicht. Wel genieten actieve stellen op maandag en vrijdag gratis toegang.

De toegangsprijs is all-in, dus inclusief het buffet en alle drankjes. Bij je eerste bezoek dien je een lidmaatschapskaart aan te schaffen voor 10 euro per persoon. Je hoeft niet van tevoren te reserveren en er is bij de club voldoende parkeergelegenheid.

Parenclub XFreedom Roosdaal

Swingers club XFreedom ligt in Roosdaal in de Vlaamse provincie Brabant op ca. 40 minuten rijden van Brussel. XFreedom is met name gericht op doeners en is daarom minder geschikt voor beginnende swingers. Ook de gemiddelde leeftijd ligt wat hoger. X-Freedom is een kleine club waardoor de sfeer gemoedelijk en gezellig is.

De parenclub heeft een eigen parkeerplaats die veel privacy biedt. In parenclub XFreedom zijn zowel stellen als alleenstaande vrouwen en mannen, én travestieten van harte welkom.

Swingclub Elle Zwevezele

Swingclub Elle is gevestigd in het Belgische Zwevezele, provincie West-Vlaanderen. Elle had sinds 2016 de naam Club Leute en nog langer geleden stond deze bekend als Club Tommie.

Deze parenclub is een echte swingers club voor doeners en geen ‘koppel zoekt koppel’ establishment. In Swingclub Elle worden gasten geacht om actief mee te doen met de actie. Dat geldt ook zeker voor de dames, zowel single of als onderdeel van een koppel, uiteraard met respect voor hun keuzes. Dat maakt Club Elle minder geschikt voor beginnende swingers die deze lifestyle nog aan het verkennen zijn. Gasten die de club bezoeken met de intentie om passief te kijken, zijn er niet welkom. Daarentegen is Swingclub Elle bij uitstek geschikt voor stellen (en alleengaande dames) die een man erbij zoeken. Ook travestieten zijn er zeer welkom.

Bron: parenclubervaringen.nl

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.